La Copa Catalana CX retorna diumenge a La Garriga

11/10/2021
Ciclocròs

La temporada de ciclocròs catalana d'aquest 2021 torna a agafar ritme aquest diumenge 17 d'octubre amb la celebració de la 6ª edició del Ciclocròs de La Garriga. La Copa Catalana de CX, que el darrer 2020 va patir de manera molt important les restriccions de la pandèmia, enguany torna a agafar força amb algunes de les seves seus més sòlides dels darrers anys, com és el cas de la cita organitzada pel Club Ciclista La Garriga.

La prova es realitza en el pump track de Can Tarres, on trobem un parc i una zona industrial amb tot el necesari per poder realitzar una cursa de ciclocròs: concretament, el circuit de La Garriga consta de 2,4 quilòmetres de distància, relativament pla però amb algunes pujades a la zona de la riera de Samalús.

El cursa vallesana, que va ser l'escenari del Campionat de Catalunya de l'any 2018, veurà tant proves de les categories de cadet a màster, com és habitual, a banda d'oferir l'espai a les categories infantils, entre pre-benjamins i infantils, que en el seu cas competiran en un circuit de prop d'1 quilòmetre d'un nivell més fàcil. Les inscripcions per tots els casos tanquen dijous a les 24h.

Aquesta serà la tercera data del ciclocròs català d'aquesta temporada després del cap de setmana inicial viscut fa unes setmanes a Les Franqueses del Vallès, on els especialistes a nivell estatal Kevin Suárez i Lucía González (Nesta-MMR) van dominar tant el carismàtic Dark cross com la prova de categoria internacional UCI, el Gran Premi KH7.