Manresa celebra diumenge la cinquena prova de la Copa Catalana de ciclocròs 2021

09/11/2021
Ciclocròs

Manresa celebra diumenge la cinquena prova de la Copa Catalana de ciclocròs 2021

El calendari hivernal d'aquest 2021 continua aquest proper diumenge 14 de novembre amb la disputa del IX Ciclocròs Ciutat de Manresa. La capital del Bages acull aquest cap de setmana la cinquena prova de la Copa Catalana CX d'aquest 2021 després de les dues cites inicials de Les Franqueses del Vallès, La Garriga i Masquefa en una jornada celebrada sota la organització de l'Esport Ciclista Manresà a la Zona Esportiva del Congost.

Després de l'aturada obligada per la pandèmia del 2020, el circuit bagenc retorna després del gran èxit en les seves anteriors edicions, reunint més de 300 participants en la seva darrera celebració l'any 2019, a més incloent-hi ciclistes professionals de l'alt nivell de carretera com Marc Soler i Luis León Sánchez.

A partir de les 9h se succeiran les proves de totes les categories, un cop més incloent la participació de les categories de promoció (de pre-benjamins fins a infantils) amb un cirucit adaptat, mentre que cadets, júniors, sub23, elits i màsters correran les seves curses habituals. Xavier Ariza (La Torreta Bike), per davant d'Àlex Ruiz (Valverde Team-Terra Fecundis) i el vencedor en les seves participacions a La Garriga i Masquefa, el recentment olímpic de BTT  Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker), lidera la classificació de la Copa Catalana de ciclocròs 2021 (Tota la informació), que entre les fèmines domina Blanca Vallès (Fornells de la Selva) per davant de les dominadores de les darreres temporades, Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team) i Jordina Muntadas (Corvi Team).

Les inscripcions, tant per les categories open com les de promoció, tanquen dijous a les 24h.