La Copa Catalana de ciclocròs es desplaça diumenge a Osca

28/11/2021
Ciclocròs

La Copa Catalana de ciclocròs es desplaça diumenge a Osca

Aquest proper diumenge 5 de desembre, Osca (Aragó) serà l'escenari de la novena prova puntuable de la Copa Catalana de ciclocròs 2021. La 5ª edició del Ciclocross Ciudad de Huesca, organitzada pel Club Ciclista Oscense, retorna a la tradicional col·laboració amb el calendari de la Federación Aragonesa de Ciclismo, en què el circuit català de la modalitat hivernal suma una jornada més de competició.

El circuit estarà situat a la zona del Palacio de los Deportes Cerro de San Jorge, un traçat amb cert desnivell que inclourà trams d'escales i d'esglaons.

La Copa Catalana de CX 2021 arriba en un gran moment després d'un espectacular cap de setmana a Gurb i Vic, amb Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) imbatut en les sis darreres proves des del seu debut a La Garriga. D'aquesta manera, el biker olímpic lidera la classificació amb 600 punts per davant dels 470 de Xavi Ariza (La Torreta Bike) i els 360 d'Àlex Ruiz (Valverde Team-Terra Fecundis), mentre que Nil Solà (Biking Point) lidera amb solvència la classificació sub23 en el seu debut en la categoria. En categoria femenina, Jordina Muntadas (Corvi Team) lidera la Copa Catalana amb 565 punts després de cinc victòries, per davant dels 475 de Blanca Vallès (Fornells de la Selva CC) i els 365 de Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team).

Les inscripcions per les categories des de cadet fins a màster estan obertes fins la mitjanit d'aquest dijous.