Aquest diumenge, Mediona acull de nou una prova de BTT marató

09/02/2022
BTT

Aquest diumenge, Mediona acull de nou una prova de BTT marató

El poliesportiu Antoni Ramallets de Sant Joan de Mediona serà l'epicentre aquest diumenge 13 de febrer d'una nova edició de la Biking Point Marathon Cup Mediona, la primera d'aquest calendari de quatre proves que completarà amb la marató de Cambrils del 27/03, la Tres Turons de Vic del 14/05, i la marató de la Sea Otter Girona del 24/09.

La prova penedesenca tindrà un recorregut PRO i OPEN de 46kms i 1450m de desnivell positiu acumulat, amb uns primers 20 kms força exigents amb tres pujades, i un tram final més trencacames, tot plegat gaudint dels bons corriols de la zona de les Serres de Mediona, Esgavellats, Orpinell i Sant Pere Sacarrera. El km 22, prop del cementiri del Carme, serà la zona d'avituallament i assistència tècnica per equips.

La sortida de les categories PRO està prevista a partir de les 09.30h, mentre que les categories OPEN sortiran cinc minuts més tard. En finalitzar la prova hi haurà entrega de premis i botifarrada popular.

A nivell competitiu, Alejandro Gómez (RR Bikers), Guillem Muñoz (Edibikes), Lachlan Morton (Education First), Xavier Pijuan (RR Bikers) i Simon Laurent (Calvisson VTT) parteixen com a favorits, juntament amb Sara Gay (Biking Point), en categoria femenina. Tot i així, en proves com aquesta sempre pot saltar la sorpresa.

[Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport]