El Team One To One - J2M es presenta a Molins de Rei

16/02/2022
BTT

El Team One To One - J2M es presenta a Molins de Rei

El darrer dissabte 29 de gener va tenir lloc a Molins de Rei la presentació del Team One To One - J2M, amb un total de 17 corredors. L’equip de BTT inclou ciclistes d’edats ben diferents, des de cadets fins a màsters, però tots amb una mateixa il·lusió per l’esport.

El Team és la millor representació de la bona feina de l’escola de ciclisme One To One, que té com a objectiu principal la formació de corredors.

Destaca l’entrada dels dos cadets, el Pau Gómez i l’Adrià Hurtado, així com la bona base assolida amb els prometedors Àlex Bonastre, Oriol Camps, Martí Castaño i Gerard Ginabreda. Un any més, els màsters continuen aportant la seva experiència als companys d’equip, mentres que la punta de llança del projecte la mantenen els germans Roger i Josep Colomina (S23 i wlit, respectivament).

L’equip té com a objectius la participació en competicions tant autonòmiques com nacionals, però mantenint com a insignia el treball a les etapes de formació. Tot això coordinat, de nou, per la Maite Tomàs i el Josep Colomina com a directors.