Més 200 valents desafien la pluja a la Copa Catalunya Infantil BTT de Vilajuïga

13/03/2022

Vilajuïga (l'Alt Empordà) va ser aquest dissabte 12 de març escenari de la segona cita de la temporada del calendari escolar de bicicleta de muntanya. La prova de Copa Catalunya Infantil BTT, organitzada un any més pel Club Ciclista Vilajuïga, també impulsora d'una important escola de ciclisme, va reunir a més de 200 valents entre les categories pre-benjamí i infantil que van desafiar a la pluja.

La prova es va poder  celebrar malgrat la insistent pluja durant tota la tarda, amb intensitat variada al llarg de la tarda. A tots els participants de la jornada se'ls va fer entrega d'una medalla que es donava cada cop que cada un d'ells anava creuant la línia de meta, donades les condicions de pluja que ja quan la tarda arribava a la disputa de la prova infantil ha anat a més.

El delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilajuïga Simó Colls van participar de la cerimònia d'entrega de premis, en una temporada 2022 del calendari de BTT escolar català en què s'ha consolidat la mesura de no realitzar podis per a prebenjamins i benjamins ni realitzar arrossegaments de Copa Catalana per a principiants i alevins per a fomentar la vessant formativa en les competicions escolars (Totes les novetats de la Copa Catalunya Infantil BTT)

La tercera de les deu dates de la Copa Catalunya Infantil BTT d'aquest 2022 se celebrarà el pròxim diumenge 20 de març a Sant Gregori (Gironès), amb les inscripcions obertes fins dimarts.