Adrián Cuéllar i Júlia Pujol s'imposen a l'Open Girona BTT de Vilajuïga

27/03/2022

Aquest dissabte es va disputar la segona prova de l’Open BTT Girona – Càrniques Celrà 2022 a Vilajuïga (l'Alt Empordà), una cita en què es va imposar Adrián Cuellar (Bsix Bikes Jormat – Medinyà), en un circuit en el que el màxim favorit era el ciclista local Gerard Blanch (Vilajuïga-EoBikes) que a la fí va ser 4t classificat. Van acompanyar Cuellar, Pau Aguilera (Terbikes) segon classificat i primer elit, i Martí Cateura (Irontech Tecnic-Mendiz-Fornells).

Per la seva banda, en categoria de noies, Júlia Pujol (Terbikes) es va imposar, seguida de Alba Sugranyes (Montblanc) i Esther Villaret (Radikalbikes Racing Team), totes tres elits. La primera Sub23 va ser Ivette Espinar (Radikalbikes Racing Team). Amb una participació consolidada en el Open de Girona BTT – Càrniques Celrà, la prova va acollir més de 300 ciclistes de totes les edats que varen patir la duresa i la tècnica del circuit preparat pel Club Ciclista Vilajuïga, seu del Campionat de Catalunya 2020.

Després de la disputa de la segona cursa Julia Pujol (Terbikes) agafa el liderat en la categoria femení i Gerard Blanch (Vilajuïga-EoBikes) continua com a lider de la prova gironina.  A més de les categories elit i sub23, també es van disputar la resta de categories en les que es van imposar els següents corredors:

• Infantil: Borja Carvacho (Btt Fornells) / Abril Roma (Jufré Vic-ETB)
  • Cadet: Aleix Casanovas (Jufré Vic-ETB) / Kyra Gali (Vilajuïga-EoBikes)
  • Junior: Daniel Gelabert (Biking Point) / Zaira Boter (Amunt Tbikes BH)
  • Màster 30: Gerad Birosta (CA Amer)
  • Màster 40: Christian Collados (Bicis Serrano)
  • Màster 50: Jordi Orpi (Odena)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat Medinyà)
  • Totes les classificacions completes.

També es van disputar les curses Kids Cup, amb 110 participants. En les categories de Principiants i Alevins es van imposar:

El lliurament de premis va comptar amb la presència del Sr. Simó Colls, Regidor d’Esports de Vilajïga.

La propera cursa de l’Open BTT Girona – Càrniques Celrà serà a Castell d’Aro, que servirà també per proclamar els Campions de Catalunya Universitaris, en un circuit renovat el proper 15 de maig.