El millor BTT torna a Barcelona amb la Copa Catalana BTT Internacional

31/03/2022
BTT

El millor BTT torna a Barcelona amb la Copa Catalana BTT Internacional

Aquest pròxim dissabte 2 d’abril, Barcelona viurà una gran jornada de bicicleta de muntanya en un nou traçat de per la disputa d'una nova prova de categoria internacional dins el calendari de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, acollint a ciclistes de 20 nacionalitats. A menys d'una setmana per a l'inici de la Copa del Món de BTT, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà un bon test per a molts ciclistes internacionals, que volen afinar-ne la forma física. 

Barcelona i el BTT es tornaran a unir aquest dissabte per protagonitzar una prova de primer nivell mundial, al voltant del Velòdrom d'Horta. Una prova UCI C1 puntuable per la Continental Super Cup Massi que serà una gran cursa per veure els millors ciclistes del planeta. La cursa es presenta amb un favorit a batre, el català Jofre Cullell, el ciclista del Primaflor Mondraker Genuins, que hi participarà amb el seu company Francesc Barber. 

Roger Ferrer (Massi), Cristofer Bosque (XSauce Factory Team), Iván Feijóo (MMR Factory Racing), Jaume Bosch (BH Temple Cafes) o els francesos del Giant France MTB Pro Lorenzo Serres i Hugo Weiss, lluitaran per aconseguir el lloc més alt. 

En categoria femenina, la campiona de Portugal, Ana Santos (XSauce Factory Team), parteix com la noia a batre, però Núria Bosch (BH Temple Cafes), Lucía Gómez (MMR Fctory Racing) Sara Gay (Biking Point) o Margot Moschetti ( Giant France MTB Pro), voldran estar als llocs d'honor. 

Aquesta serà la 3a prova de la Continental Super Cup Massi i 2a de la Copa Catalana Internacional Biking Point, per la qual cosa pot ser un punt d'inflexió a tots dos campionats. 

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport