L'Enduro BTT La Selva, segona prova de la Copa Catalana d'Enduro

01/04/2022
DHi

L'Enduro BTT La Selva, segona prova de la Copa Catalana d'Enduro

Riudarenes (la Selva) serà diumenge aquest diumenge 3 d’abril la seu de la segona prova de la Copa Catalana d’Enduro 2022. Després de la prova inicial a l'Enduro Guilleries del febrer, el Club BTT Riudarenes aplegarà diumenge 250 riders per la disputa del reconegut Enduro BTT La Selva.

Els participants completaran els 4 trams cronometrats de la prestigiosa prova selvatana, en un recorregut de 30 quilòmetres i un desnivell de 1100 metres en aquesta modalitat que combina la habilitat tècnica del descens i la fortalesa física del mountain bike més pur. Els participants disposaran de dos avituallaments líquids i sòlids, assistència mecànica i mèdica. 

La sortida es donarà a les 8 del matí, en què el primer ciclista prendrà la sortida situada a l’entrada de la població de Riudarenes a la Zona Esportiva. Al final de la cursa es sabrà quins són els diferents guanyadors que rebran els reconeixements corresponents i tots els participants podran degustar un bon dinar i beguda. També es farà una fotografia personalitzada de cada participant.