El Campionat de Catalunya BTT Infantil, el pròxim diumenge a Altafulla

06/06/2022
BTT

El Campionat de Catalunya BTT Infantil, el pròxim diumenge a Altafulla

El pròxim diumenge 12 de juny, Altafulla (Tarragonès) serà l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya BTT Infantil 2022, en el terreny proper a l'ermita de la localitat. Sota la organització del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb el suport de l'Ajuntament d'Altafulla i la Penya Ciclista Altafulla, les principals escoles del ciclisme escolar català viuran el seu gran dia en un escenari a l'alçada.

L'organització ha preparat un circuit digne de Campionat de Catalunya infantil, sobretot divertit pels participants, amb 3 variants per categories. Els PreBenjamins i Benjamins amb uns tindran uns 750m de circuit i 10m de desnivell ,començant en pla, evitant pujades fortes i amb zig-zag divertit en el pinar. Per Principiants 1,5km i 35m de desnivell, ja sortint en pujada per estirar el grup i amb un corriol tècnic i una pujada més exigent. Per Alevins i Infantils 2,45km i 65m desnivell, també començant en pujada i a diferencia dels principiants més corriols, drops i alguna pujada també més dura.

Com és sabut, la jornada coronarà els nous campions de Catalunya de categoria infantil masculina i femenina. Per la seva banda, les categories alevins i principiants tindran el seu podi i trofeu, mentre que tots els participants de categories pre-benjamins i benjamins, com a categories no competitives, rebran una medalla, i el que es farà serà establir una classificació per escoles.

D'aquesta manera, Altafulla torna a viure una gran jornada de la bicicleta de muntanya, un any després de ser la seu de la disputa del Campionat de Catalunya BTT absolut, que va coronar els títols de Noemí Moreno i Francesc Guerra en la modalitat XCO.

Les inscripcions d'aquest Campionat de Catalunya BTT Infantil tancaran la mitjanit del dimarts 7 de juny.

Horari Campionat de Catalunya Infantil BTT 2022:

  • 9:00h Pre-Benjamins M/F 10 minuts de cursa 
  • 9:30h Benjamins M/F 15 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 10:05H
  • 10:00h Principiants M/F 25 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 11:05H
  • 11:00h Alevins M/F 30 minuts de cursa 
  • 12:00h Infantils M 40 minuts de cursa 
  • 12:01h Infantil F 40 minuts de cursa - ENTREGA PREMIS 13:00H
  • Premi clubs i escoles i fotografia de tots els campions 13:00h

Tota la informació i inscirpcions per al Campionat de Catalunya BTT Infantil 2022 a Altafulla.