El 2n GP Castelló d'Empúries reuneix el pilot català de veterans

07/06/2022

Aquest diumenge 5 de juny, el calendari català de veterans de carretera es va donar cita al 2n GP Castelló d'Empúries, on més de 140 inscrits es van reunir a la localitat de l'Alt Empordà per la cursa organitzada per l'Associació Ciclista Girona, donant continuïtat que era el Critèrium d'Empuriabrava.

La cursa, inicialment prevista amb un recorregut de tres voltes a un circuit d'uns 28 quilòmetres, es va veure marcada per una important caiguda que va obligar a aturar la cursa al primer pas per meta. Així doncs, amb el temps passat un cop va retornar l'ambulància, es va reprendre la cursa amb una última volta i una resolució de la prova en un grup nombrós, sent el més ràpid el vencedor màster 40 Héctor Abad (Gurubike Grupo El Reloj).

Per la seva banda, la campiona catalana màster 40 Sandra Sardina (RR Bikers) va liderar la classificació entre les fèmines en una cursa que reunia una important participació de 10 ciclistes entre totes les participants de les diferentes categories fèmines, que l'organitzador va reconèixer donant a totes elles un obsequi amb una ampolla de vi.

Aquesta era la vuitena prova puntuable del calendari 2022 de la Xallenge de Veterans 40-50-60, que tindrà la seva pròxima cita el 26 de juny al 7è Trofeu Sant Joan de Montornès del Vallès.