La Copa Catalana BTT Internacional torna aquest cap de setmana a Vall de Lord

09/06/2022
BTT

La Copa Catalana BTT Internacional torna aquest cap de setmana a Vall de Lord

Aquest pròxim diumenge 12 de juny, la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point viurà el seu retorn al calendari amb la disputa de la seva sisena prova puntuable del 2022 en tot un paradís ciclista com és la Vall de Lord. Una prova històrica que fa 20 anys que és al campionat i que representa un lloc perfecte per passar un cap de setmana d'autèntic BTT. Situada en un entorn natural impressionant, Sant Llorenç de Morunys s'omple de bikers. Tranquil·litat, contacte amb la natura i paisatges impressionants l'han convertit en una seu molt apreciada.

A això se suma el seu circuit, que és un reflex fidel del que la Vall de Lord pot oferir als practicants de mountain bike. Un traçat dur, però sobretot divertit. Ple de corriols naturals, trams per als més hàbils i un terreny molt variat. Des de dures pistes d´ascensió a baixades de pedra exigents passant per senders de flow i alta velocitat i trams revirats de molt pendent. En el pla competitiu Roger Ferrer (Massi Beaumes de Venise), Xavier Pijuan (RR Bikers), Mario Sinués (Amunt CC) són els favorits a la victòria. En categoria femenina, Noemí Moreno de l'ECO Factory serà molt probablement la rival a batre.

Vallnord Pal Arinsal, prova per testar el circuit de la Copa del Món
Després de la Vall de Lord, el campionat no pararà i es desplaçarà la setmana següent fins a Andorra per disputar-se la UCI C1 de Vallnord Pal Arinsal. Una cita que es preveu increïble, ja que estrenarà el circuit de la Copa del Món del proper mes de juliol. La prova ja compta amb les inscripcions obertes.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport