Noemí Moreno i Xavier Pijuan triomfen a la Vall de Lord

12/06/2022

Aquest diumenge 12 de juny, la Vall de Lord va ser seu de la sisena prova puntuable del calendari de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point del 2022. La Vall de Lord sempre és una seu especial al campionat. Un entorn fabulós i ideal per a la pràctica de la bicicleta de muntanya, però que esperava un circuit de 6km que demanaria la màxima concentració i esforç, en una jornada on la calor va ser protagonista.

En categoria femenina, Noemí Moreno (73 Factory Team) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h19:47, superant Àgata Safont (Radikalbikes Racing Team) i Ivette Espinar (Radikalbikes Racing Team) amb uns temps de 1h27:25 i 1h30:13 respectivament.

En categoria masculina, la cursa va tenir més suspens i és que Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) s'escapava a la primera volta, però Xavier Pijuan (RR Bikes) recuperaria el lideratge de la cursa aconseguint la primera posició amb un temps de 1h20:31 seguit de Pijuan 1h20:53. Completava el pòdium Roger Ferrer (Massi-Beaumes de Venise) amb un crono de 1h21:44.

En categoria femenina, Núria Bosch (BH Temple Cafès UCC) manté el lideratge de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Roger Ferrer es converteix en el nou líder en categoria masculina.

Vallnord Pal Arinsal (Andorra), propera cita
El campionat no para i el 18 de juny se celebrarà la setena prova del campionat en un circuit exigent de 4Km a Vallnord Pal Arinsal (Andorra). La prova serà UCI C1 i puntuable per a la Continental Super Cup Massi.

Fotografia: Ocisport