El Trofeu Promoevents Escoles de Reus, última aturada de Copa Catalunya Infantil abans de l'estiu

18/07/2022
Carretera

El Trofeu Promoevents Escoles de Reus, última aturada de Copa Catalunya Infantil abans de l'estiu

Aquest diumenge 17 de juliol, la Copa Catalunya Infantil de carretera 2022 va fer la seva darrera prova abans de l'aturada per les vacances d'estiu a Reus amb la disputa del Trofeu Promoevents Escoles, una jornada on una norantena de ciclistes de les principals escoles de Catalunya van omplir el Barri Fortuny de Reus. Una matinal que va ser tota una festa, acabada amb una fideuà per a tots els participants i acompanyats per tancar aquesta fase inicial de la temporada.

La participació va permetre novament prova única de fèmines infantils, amb triomf de la medallista als Campionats d'Espanya Escolars Candela Pérez (Esport Ciclista Mataró) per davant d'Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell) i Raquel Ortega (Esport Ciclista Montroig). La prova infantil masculina, per la seva banda, la va guanyar Ferran Torra (Fes Bici Igualada) per davant de Fran Alemany (Club Ciclista Sant Boi), recentment proclamat campió d'Espanya, i Eloi Ramos (Activabike Club).

Després de l'aturada a l'estiu, el calendari de Copa Catalunya Infantil acabarà el seu 2022 amb proves a Vilanova i La Geltrú (18 de setembre), Palafrugell (1 d'octubre) i Sant Boi de Llobregat (9 d'octubre).