L'Entreterres de Collbató corona els campions de Catalunya de Marató BTT

05/09/2022

Aquest diumenge 4 de setembre, l'Entreterres de Collbató (Baix Llobregat) va ser l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya Marató BTT 2022, amb les victòries absolutes de Ismael Ventura (ESMTB.com) i Anna Jordens (Doctore Bike). La prova, organitzada pel Club Ciclista Collbató i el club Bruckers BTT, va fer gaudir a tots els participants amb un recorregut de 65 quilòmetres i prop de 1.800 metres de desnivell positiu, descobrint els entorns propers al Parc Natural de Montserrat.

Un recorregut ple de corriols tant de pujada com baixada, dues o tres zones una mica més tècniques, rampes dures i corriols ràpids i revirats, que van posar a prova els participants de la prova competitiva, que se suma a un esdeveniment on també hi destaca la seva versió cicloturista.

En categoria masculina, la victòria va ser per Ismael Ventura (ESMTB.com), que es va endur la victòria en un emocionant esprint per davant d'Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), mentre que Xavier Pijuan (RR Bikers) completava el podi. Per la seva banda, en categoria Anna Jordens (Doctore Bike) es proclamava campiona absoluta (també s'emportava el títol màster 40) per davant de Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club), que s'enduia el títol elit, i de Marta Torà (Cannondale-TB).

Ventura i Jordens prenien el relleu de Xavier Ariza i Sílvia Roura, que l'any anterior s'havien endut els títols absoluts a Tàrrega.