La Copa Catalana d'Enduro 2022 proclama els seus vencedors a la Gavarres Gravity Race

05/12/2022
DHi

Aquest diumenge 4 de desembre es va tancar el calendari de la Copa Catalana d'Enduro 2022 amb la disputa d'una cursa que s'estrenava: la Gavarres Gravity Race. Prop de 200 participants van ser a Girona per la darrera prova del calendari d'enduro català, que en  la seva primera edició presentava cinc trams cronometrats en un recorregut de 32 quilòmetres i 1100m de desnivell.

Dani Tell (Unió Ciclista Santa Bàrbara), vencedor també de l'Enduro CatBike Maresme i de l'Enduro Raiers de la Pobla de Segur, va ser el més ràpid de la prova per davant dels sub23 José Luis Luna (Fulgur Factory Team) i Néstor Ramírez (Unió Ciclista Sant Cugat). Per la seva banda, Nastasia Giménez (Mountain Bike Les Angles) es va endur la victòries entre les fèmines per davant d'Alba Magalón (Scott Bikes) i Anna Cea (Donda Bikes).

Després de sis proves disputades, l'Enduro de les Guilleries, l'Enduro BTT La Selva, el Superenduro Arfa, la Catbike Enduro Maresme, el Raiers Enduro i la mateixa Gavarres Gravity Race, es van endur els premis finals de la Copa Catalana d'Enduro, un cop conclosa la prova final del campionat que ha coronat a Eduard Taberner (Donda Bikes) per davant dels seus companys d'equip Oriol Prat i Aleix Puig en la categoria elit masculina. Per la seva banda, Anna Cea (Donda Bikes) s'emporta el títol absolut femení per davant de Júlia Blanch (Club Ciclista Vilajuïga) i Laia Marimon (Club Ciclista Escapa).