Bon balanç de la selecció catalana cadet i júnior a la Liga de Pista de Tafalla

29/01/2023
Federació

Bon balanç de la selecció catalana desplaçada aquest dissabte 28 de gener a Tafalla (Navarra) per la disputa de la segona data de la Liga de Pista nacional d'aquest 2023. Un total de deu ciclistes (set cadets i tres júniors) van prendre-hi part amb grans resultats, tornant amb gran sabor de boca d'una participació que perseguia l'objectiu de sumar els punts necessaris per participar en els Campionats d'Espanya.

Els integrants de la selecció van disputar un òmnium amb les proves d'eliminació, scratch, puntuació, velocitat i 200m, que en el cas dels cadets masculins va ser guanyat pel seleccionat Hugo Vicente, acompanyat al podi en segon lloc per Ferran Marcè, en unes proves en què també hi van prendre part per la selecció catalana Narcís Monturiol i Marcos González. En la categoria cadet femenina, hi va destacar la segona posició en l'eliminació de Núria Hidalgo, competint juntament amb les debutants en la categoria Adriana Vargas i Candela Pérez. En el cas de la categoria júnior, en va destacar la participació de Pau Magrià, segon a l'eliminació i tercer a la velocitat, i d'Iván Rovira, segon a la puntuació, mentre que Ainara Inarejos guanyava l'eliminació i era segona a la puntuació.

La propera sortida serà a la Liga Nacional de Pista de València del pròxim 17 de febrer, seguint treballant en la mateixa línia de preparació per als Campionats d'Espanya d'Òmnium i Madison que es disputaran el 25 i 26 de març a Mallorca, i els que posteriorment es disputaran a Galapagar (Madrid).

Fotografia: @martin__early