Mont-roig del Camp corona els campions de Catalunya de pista cadet

04/02/2023
Pista

Mont-roig del Camp corona els campions de Catalunya de pista cadet

El Velòdrom Municipal Josep Florencio de Mont-roig del Camp ha viscut el matí d'aquest dissabte 4 de febrer la disputa del Campionat de Catalunya de Pista Cadet, que repartia els títols de l'òmnium de fons en una matinal que també ha viscut proves de les categories open, infantil i aleví. Molts dels participants cadet venien de disputar una setmana abans la Liga Nacional amb la selecció catalana.

En l'òmnium, que incloia les proves de scratch, tempo, eliminació i puntuació, els títols han sigut per Núria Hidalgo (CC Ataraxia) s'ha endut el títol després d'una gran prova final de puntuació, per davant de la seva companya d'equip Candela Pérez i d'Ariadna Miguel (Zaaf Development), que havia dominat les dues primeres proves, mentre els nois, victòria també decidida en la puntuació de forma molt ajustada de Narcís Monturiol (Club Ciclista Olot Infantil), acompanyat al podi per Albert Casals (CC Terres de Lleida) i Ferran Marcè (Club Ciclista Olot Infantil). En el cas de la velocitat, els títols han estat per a Ferran Marcè (Club Ciclista Olot Infantil) i Aixa Catalán (Beratxa Sport Team).

Per la seva banda, també s'ha disputat l'òmnium infantil amb les proves de handicap, tempo i eliminació, domiant per David Belmonte (Biketrial Costa Daurada Torredembarra) i Noa Moreno (Penya Ciclista Montroig), mentre que els alevins feien les mateixes proves, amb victòries d'Arnau Ferratjes i Lucía Ortega (Penya Ciclista Montroig). El l'òmnium de l'open de fèmines, amb les proves de scratch, tempo i eliminació, domini total per part d'Irune Sánchez (Ataraxia Club Ciclista).

El pròxim dissabte 11 de febrer, es disputarà al Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona el Campionat de Catalunya Òmnium i Velocitat Elit i Júnior, amb inscripcions obertes fins dimarts.

Campionat de Catalunya Cadet Pista 2023:

  • Òmnium fons: Narcís Monturiol (Club Ciclista Olot Infantil) i Núria Hidalgo (CC Ataraxia)
  • Velocitat: Ferran Marcè (Club Ciclista Olot Infantil) i Aixa Catalán (Beratxa Sport Team)

Totes les classificacions completes.