Es presenta l'equip de BTT Maxxis-Biciocasion Barcelona

10/02/2023
BTT

Es presenta l'equip de BTT Maxxis-Biciocasion Barcelona

El passat dia 28 de gener el Velòdrom d'Horta fou l'escenari de la presentació oficial de l'equip de BTT Maxxis Biciocasión Barcelona, del Club Open Natura. Per aquesta temporada l'equip està composat per 45 ciclistes de totes les edats, des de les categories de promoció més petites fins a categories màsters. Després de l'exitosa temporada 2022, on l’equip va estar present a totes les modalitats, encara aquest nou any amb molta il·lusió i amb el repte d'intentar millorar aquest resultat i endur-se el Rànquing.

D'entre la nombrosa plantilla de ciclistes, destaquen els noms de Lluc Agustí i Àleix Trenco, que en l'any anterior ja van estar entre els 10 millors sub23 catalans, així com de les fèmines Mariona Ratera (Junior), Rut Ratera (sub 23), que van aconseguir situar-se entre les 5 millors de les seves respectives categories en el rànquing anual.Aquest any han incorporat al Daniel Hidalgo,un elit que va guanyar en la seva categoría el Open de Barcelona

Durant aquest any, l'equip competirà bàsicament en les modalitats de BTT: XC a la Copa Catalana Internacional i als diferents Opens Provincials catalans, així com en provés de marató i ultramarató, mentre que la mainada també prendrà part en la Copa Catalunya i opens provincials. En menor mesura, també està previst participar en algunes proves del calendari estatal, tot plegat amb la filosofia de gaudir del ciclisme mentre es competeix.