El podi cadet d'Adriana Vargas lidera la selecció catalana de pista a València

18/02/2023
Federació

El podi cadet d'Adriana Vargas lidera la selecció catalana de pista a València

La selecció catalana de pista júnior i cadet torna de València amb un podi d’Adriana Vargas en la categoria cadet de la Liga Nacional de Pista. Un total de deu ciclistes (set júniors i tres cadets) van competir amb la selecció catalana en una competició que tenia com a objectiu preparar-se i aconseguir punts per als Campionats d’Espanya que es celebraran els mesos de març i abril.

La prova, celebrada aquest divendres 17 de febrer, consistia en un òmnium amb les proves d’eliminació, scratch, puntuació, velocitat i 200m. El millor resultat de la delegació catalana va ser el podi aconseguit per una Adriana Vargas que va ser molt regular al llarg del dia: segona classificada en les proves de puntuació i scratch, quarta en la prova d’eliminació i tercera en la classificació general final. També van competir en la categoria les catalanes Candela Pérez, Naia Torrent i Aixa Catalán.

També va destacar-hi la participació de la júnior Citlali Pareja, que acompanyada de Mercè Sitjar va ser tercera a la velocitat i quarta a l’scratch, l’eliminació, els 200m i la classificació general. En categoria masculina, el júnior Sergi Monserrate va ser quart a la puntuació i el cadet Narcís Monturiol va ser quart a l’scratch competint juntament amb Marcos González i Albert Casals.

Foto: Federació Ciclisme Comunitat Valenciana