La Copa Catalunya Infantil BTT 2023 celebra la seva primera prova al Vendrell

04/03/2023
BTT

La Copa Catalunya Infantil BTT 2023 celebra la seva primera prova al Vendrell

La Copa Catalunya Infantil BTT, el calendari català de BTT per a les categories escolars, ha posat en marxa la seva temporada 2023 aquest dissabte 4 de març amb la seva cita inaugural disputada a El Vendrell. La vila del Baix Penedès, que aquest diumenge viurà una cita multitudinària amb la primera prova de l'Open Maxxis Marathon d'aquesta temporada, puntuable per la Copa Catalana de BTT Marató 2023, ha estat l'escenari de la prova.

El Club Open Natura BTT ha organitzat la prova dins d'un cap de setmana complet d'activitat per fer gaudir als amants de la bicicleta de muntanya. Aquest dissabte, 235 ciclistes de les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil de les principals escoles de ciclisme de Catalunya s'han reunit per viure la seva prova inaugural de la temporada, a la zona esportiva vendrellenca, amb recorreguts adaptats a les diferents categories.

La pròxima cita de la Copa Catalunya Infantil BTT serà el pròxim 19 de març a Altafulla (Tarragonès), amb les inscripcions ja obertes.

Copa Catalunya Infantil BTT 2023 El Vendrell:

  • Infantil: Santi Vall (Jufré Vic-ETB) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Aleví: Gerard Solé (Penya Ciclista Cervera) i Iris Jiménez (73Factory BG Team)
  • Principiant: Martí García (Jufré Vic-ETB) i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamins i pre-benjamins: Reconeixement a tots els participants
  • Totes les classificacions.