La Copa Catalana Marató BTT viu la seva segona prova puntuable a l'Open Maxxis del Vendrell

07/03/2023

Aquest diumenge 5 de març, l'Open Maxxis del Vendrell (Baix Penedès) va ser l'escenari de la segona prova puntuable de la Copa Catalana BTT Marató 2023. Una setmana després de l'estrena del campionat a La Santa Vall, el circuit llarg del popular calendari BTT organitzat pel club Open Natura servia per la disputa de la prova competitiva, amb un recorregut de 66 quilòmetres que va fer gaudir de la bicicleta de muntanya als participants.

El sub23 Lluc Agustí (Maxxis-Biciocasion Barcelona) va ser el vencedor absolut de la prova, superant a dos veterans amb gran experiència en la disciplina com són Llibert Mill (La Marca Club Ciclisme) i Guillem Muñoz (73 Factory BG Team). Per la seva banda, després de la seva segona posició a la prova inicial a Sant Gregori, Jordina Muntadas (Edi Bikes) es va endur la victòria entre les fèmines, que la alcen en el liderat de la competició.

Així doncs, Llibert Mill (La Marca Club Ciclisme) i Jordina Muntadas (Edi Bikes) són ara els liders de la Copa Catalana BTT Marató 2023 després de les dues proves inicials. La competició tindrà la seva pròxima cita puntubale d'aquí un mes, a l'Open Maxxis de Torrelles de Foix el diumenge 2 d'abril.