Tot a punt per disputar el Super Enduro Arfa

05/05/2023
DHi

Tot a punt per disputar el Super Enduro Arfa

La petita vila d’Arfa, un poble de poc més de 150 habitants pertanyent al municipi de Ribera d’Urgellet (Alt Urgell) serà aquest diumenge 7 de maig la seu d’una de les proves més importants de la temporada catalana d’Enduro, el Super Enduro Arfa, competició puntuable per a la Copa Catalana i la Copa d’Espanya.

El cap de setmana d’activitat començarà el dissabte amb els entrenaments previs a la carrera, que permetran als riders realitzar una passada per cada un dels trams que formaran el recorregut. Una de les principals característiques del Super Enduro Arfa és precisament la longitud dels seus trams cronometrats, que van entre els 2,5 quilòmetres el més curt i els 5 quilòmetres el més llarg, per acabar formant un recorregut total de 35 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell que inclouen un tram urbà que farà la prova encara més espectacular. Després dels entrenaments de dissabte, el diumenge serà l’hora de la veritat amb la disputa d’una carrera que serà clau tant per al calendari català com per l’espanyol.

Eduard Taberner i Alba Malagón arriben a Arfa líders de la Copa Catalana d’Enduro en categoria elit i després d’aquesta cita ja només restaran Les Comes BTT Enduro de Súria i Naturland Enduro Race de Sant Julià de Lòria, a Andorra. Pel que fa a la Copa d’Espanya, aquesta serà la quarta i penúltima parada d’un calendari que lideren Marco Veiga i Verónica Cuello.

La prova es podrà seguir en directe a través d’un streaming que realitzarà l’Arfa-Ribera Urgellet Club Ciclista, entitat organitzadora de la cita.