Torredembarra dona el tret de sortida a la Copa Catalana de Trial

09/05/2023
Trial

Torredembarra dona el tret de sortida a la Copa Catalana de Trial

El Bikepark de Torredembarra (Tarragonès) inaugurarà aquest diumenge 14 de maig la Copa Catalana de Trial amb una jornada que reunirà totes les categories des de prebenjamins fins a màsters. El calendari català s'havia d'estrenar el passat 26 de març a Vallgorguina, però la prova es va haver de suspendre a petició de l'organitzador i, per tant, s'obrirà a Torredembarra.

La jornada està organitzada pel Biketrial Costa Daurada Torredembarra, club que ha organitzat campionats de Catalunya i d’Espanya de l’especialitat en els últims anys, i s’iniciarà amb la primera sortida a les 9 del matí. Els horaris de cada categoria es publicaran a la pàgina web de la Copa Catalana de Trial una vegada tancades les inscripcions, que es tancaran aquest dimarts 9 de maig a la mitjanit. En totes les categories, els corredors hauran d’afrontar un recorregut de 5 zones a 2 voltes.

En categoria elit es buscarà relleu a dos campions del món com Vera Barón i Charlie Rolls, que l’any passat es van adjudicar la victòria en el mateix circuit. La prova serà la primera de les dues que formen el calendari català de trial i els riders es tornaran a citar el 18 de juny a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) per completar la Copa Catalana de Trial 2023.