

reuciacio vacatalla uc vicitsille



Comité català d'Arbitres i Cronometradors de Ciclisme

BTT CAIXA GIRONA 2010

Prova: 02 FORNELLS DE LA SELVA

Data: 28-03-2010

Ordre	Dorsal	Nom	Categoria	Club	Temps (Ord Dif. 1er Dif. Cat
PROMOCIO Kms. 2,600 Promig: 16,97 Kms/h						
1	133	ROURA AMAT Oriol	BENJAMI	REMIENDOS	00:09:19	1 00:00:00
2	191	FIGUERAS DELGADO Marti	BENJAMI	VDB FONTELEC	00:10:00	200:00:41 00:00:41
3	135	PLANAS SANCHEZ LLUC	BENJAMI	PALAUTORDERA-	00:10:17	300:00:58 00:00:58
4	143	FABRELLAS ROS Eudald	BENJAMI	CC MONTGRI	00:10:36	400:01:17 00:01:17
5	149	VERGE RODRIGUEZ Francesc	BENJAMI	CYCLES AYATS	00:10:36	500:01:17 00:01:17
6	151	FERNANDEZ PORQUERES Ferran	BENJAMI	MONTGRI	00:11:38	600:02:19 00:02:19
7	136	PLANAS SANCHEZ BERNAT	PRE-BENJ	PALAUTORDERA-	00:12:36	1 00:03:17
8	180	AGUILERA ALVAREZ Oscar	BENJAMI	AMBISIST	00:12:39	7 00:03:20 00:03:20
9	145	ANGUILA SICARS Pol	PRE-BENJ	MONTGRI	00:12:51	200:03:32 00:00:15
10	175	GALLARDO LOZANO Aaron	BENJAMI	RADIKALBIKES	00:12:51	8 00:03:32 00:03:32
11	192	BOADAS PERICAY Marina	FEM-02-03	PLATJA D'ARO	00:12:51	1 00:03:32
12	156	CATALA FRIGOLA Marc	BENJAMI	MONTGRI	00:12:51	900:03:32 00:03:32
13	166	RIBAS TORRAS Aleix	BENJAMI	IMPULS MINI	00:12:57	10 00:03:38 00:03:38
14	183	BARO GUERRERO Lluc	BENJAMI	VDB FONTELEC	00:13:34	11 00:04:15 00:04:15
15	146	LAPARRA MARTINEZ Roger	BENJAMI	MONTGRI	00:13:36	1200:04:17 00:04:17
16	174	VERA AGUILERA JONATAN	BENJAMI	PALAFRUGELL	00:13:43	1300:04:24 00:04:24
17	153	FERNANDEZ PORQUERES Enric	BENJAMI	MONTGRI	00:13:43	1400:04:24 00:04:24
18	204	BERNAL DOMINGUEZ Adrian	BENJAMI	CYCLES AYATS	00:14:10	1500:04:51 00:04:51
19	134	PLANAS SANCHEZ JOANA	FEM-04-05	PALAUTORDERA-	00:14:14	1 00:04:55
20	132	GONZALEZ I SORIA Mattia	BENJAMI	JODOFI SUPERMER	00:14:38	1600:05:19 00:05:19
21	205	FAIXO ESCOLAR Max	BENJAMI	LG EURONICS	00:14:43	17 00:05:24 00:05:24
22	176	NUEDA GALISTEO Izan	PRE-BENJ	CYCLES AYATS	00:15:02	300:05:43 00:02:26
23	163	MORALES CRESCENTI Xènia	FEM-02-03	MEDINA LLAGOSTE	00:15:45	200:06:26 00:02:54
24	181	PEREZ ARAUS Hugo	PRE-BENJ	CC BANYOLES	00:15:46	400:06:27 00:03:10
25	178	MUJICA HERNANDEZ Sergi	BENJAMI	CYCLES AYATS	00:16:37	1800:07:18 00:07:18
26		MENESES FERNANDEZ Lorena	FEM-02-03	CYCLES AYATS	00:16:39	300:07:20 00:03:48
27		ARTEMAN CASTAÑER Pau	PRE-BENJ	CASA NOSTRA	00:17:30	500:08:11 00:04:54
28	197	DONATE RUIZ Xènia	FEM-04-05	MEDINA LLAGOSTE	00:17:52	200:08:33 00:03:38
29	213	BOSCH I BALLUS Laia	FEM-04-05	CAT BIKE	00:21:55	300:12:36 00:07:41

