Xips

Sol·licitud de Xips per Curses Copa Catalana de Carretera, BTT i Ciclocròs

Tots els esportistes de les categories: Aleví, Infantil, Cadet, Júnior, Sots-23, Elit i Màster 30-40-50-60 que participin a Copa Catalana de Carretera, BTT (Open Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona) i/o Ciclocròs han de sol·licitar Dorsal i activar o comprar el Transponder (bicixip)

Activació de Xip

Tots els esportistes que tinguin bicixips lliurats o activats durant els anys 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 i 2023 hauran de renovar l'activació.

El procés d'identificació de l'Esportista Català es fa mitjançant el Codi Llicència (DNI o NIE sense lletres).
El procés d'identificació de l'Esportista Espanyol es fa mitjançant el Codi Llicència (DNI o NIE amb lletres).
El procés d'identificació de l'Esportista Andorrà o Forani es fa mitjançant el codi UCI_ID

Apareixerà el vostre codi de Xip amb la data de fi d'activació.

Cost de d'Activació de Xip: 25€

Sol·licitud de Xip

Els esportistes que no tinguin bicixip assignat, hauran de formalitzar la sol·licitud d'adquisició per la temporada 2023.

Cost de Compra de Xip: 46€

El Xip Comprat s'entrega ACTIVAT.


Sol·licitud de Dorsal

El dorsal de Carretera s'assignarà un cop Renovada l'Activació de Xip o bé s'hagi procedit a la Compra de Xip, a la primera prova de Copa Catalana de la Corresponent Categoria

El dorsal de BTT s'assignarà un cop formalitzada la primera Inscripció a una Cursa de BTT, i, es tingui Xip Assignat

El dorsal de Ciclocròs s'assignarà un cop formalitzada la primera Inscripció a una Cursa de Ciclocròs, i, es tingui Xip Assignat

És molt important tenir en compte els següents punts:

  • Totes les sol·licituds d'adquisició i d'activació de xip s'hauran de fer, com a mínim 1 setmana abans del tancament d'inscripcions de la Cursa en la que es vulgui participar, per tal de poder gestionar-ne el transport al Control de llicències de la Cursa, on se'n farà l'entrega.

  • TOT esportista ha de demanar a quina Cursa vol disposar de Dorsal+Xip (si s'escau), què, serà entregat en el moment de la presentació de llicència.

Important! quan feu la renovació, mitjançant el software de Mylaps, cal que vigileu el contingut de bateria. Si estiguès per sota del 100%, cal que ho notifiqueu a bicixip@ciclisme.cat, per tal de garantir un bon Cronometratge a les Curses

Si teniu cap problema, escriviu un correu electrònic a bicixip@ciclisme.cat

El Xip s'ha d'instal·lar a 60cm del Terra, a la forquilla davantera en bicis de BTT i Carretera, i, pel cas del Ciclocròs, opcionalment al Tormell (donada la possibilitat de canvi de bicicleta)

aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa