Cambrils, segona prova de la Scott Marathon Cup 2021

06/04/2021
BTT

Cambrils, segona prova de la Scott Marathon Cup 2021

Cambrils torna a ser seu del campionat Scott Marathon BTT by Continental aquest proper 11 d'abril, després de l'estrena a Sant Joan de Mediona. Enguany es recupera la cita de marató BTT que el municipi ja va acollir el 2019 amb una jornada que es va poder viure de forma lúdica amb un temps ideal per gaudir al màxim de l'esport de les dues rodes. Una prova que, a més, servirà de cita inicial del calendari 2021 de l'Open d'Espanya de la disciplina, BTT XCM.

L'Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme tornen a apostar per l'esport, i en aquest cas pel ciclisme professional, sent seu i entrant de nou en el calendari de competicions oficials. Cambrils està certificada com a destinació de cicloturisme, a més de destinació de turisme esportiu, per l'Agència Catalana de Turisme, gràcies a una clara especialització de la seva oferta d'allotjament i de serveis, amb una clara orientació cap als esportistes d'elit i amateurs.  

Cambrils es vestirà de gala aquest cap de setmana per reunir als millors ciclistes de l'especialitat i aquells bikers que volen gaudir de la bicicleta de muntanyaen aquest indret privilegiat de la Costa Daurada. I és que el circuit de 60Km i 1400m+ formarà part de l'Open d'Espanya i comptarà amb ciclistes de renom, que no es poden perdre aquesta cita. Però, alhora, la prova va destinada a aquell ciclista popular o amateur, que viu la bicicleta de muntanya com a entreteniment, diversió i superació personal. 

La cita de Cambrils serà molt èpica, connectant costa i interior, amb sortida des del passeig a peu de platja i transportant a tots els participants als boscos característics de la zona, que fan un contrast especial per aquesta prova que combina mar i muntanya i que no deixarà indiferent a ningú. 

Fotografia: Ocisport