Doble cita amb la BTT d'oci a Algerri

06/04/2021
BTT

Doble cita amb la BTT d'oci a Algerri

La localitat noguerenca d'Algerri serà l'escenari del debut del calendari d'oci de BTT a les comarques de Lleida, amb la IIa edició de la marxa BTT Secans de la Noguera, que enguany té doble cita prevista per aquest proper cap de setmana, tot plegat sota l'organització del CC Gessers d'Algerri.

Dissabte al matí la novedosa Cronoescalada amb BTT a l'ermita de Cérvoles serà l'encarregada d'obrir el foc. Un concepte diferent i poc habitual en BTT, però ple d'atractius amb una pujada explosiva de 10kms i 400m D+ acumulat fins un dels paratges més visitats pels amants de la BTT de la comarca de la Noguera. La primera sortida està prevista a les 10h.

Diumenge al matí serà el torn per la Marxa BTT Secans de la Noguera, que presenta fins a tres recorreguts possibles, tots sortint i arribant a Algerri: L'Àguila serà el recorregut més senzill i familiar, de 15kms i 200m D+ amb pujades i baixades suaus i fins i tot algun corriol sense dificultat, i primera sortida a les 08.40h! La Guineu serà el recorregut intermig, amb 35kms i 900m D+ ja més exigents, gairebé una quarta part del recorregut per corriol de dificultat mitjana, i primera sortida a les 08.35h. La Cérvola tornara a ser el nom el recorregut llarg, 63kms i 1.800m D+ per gaudir en el màxim esplendor dels secans de la Noguera, amb terreny de tota mena i dificultat mitjana-alta. La sortida està prevista a les 08.30h.

Les inscripcions tancaran dimecres dia 7 a les 12h, i hi ha la possibilitat d'inscriure's a la Cronoescalada, la marxa o totes dues!

L'esdeveniment es celebrarà seguint totes les normatives i protocols Covid de la FCC, tant en les sortides, com en els espais, avituallaments i demés. Es demana la màxima col·laboració a tots els participants.

Més informació