La Garrigues Bike serà la seu del Campionat de Catalunya d’Ultramataró

25/05/2023
BTT

La Garrigues Bike serà la seu del Campionat de Catalunya d’Ultramataró

El dissabte 3 de juny es celebrarà a Castelldans (Les Garrigues) la 4a edició de la Garrigues Bike, que enguany tornarà a acollir el Campionat de Catalunya Ultramarató BTT. Un any més, la prova està organitzada pel Club Esportiu Castelldans i comptarà amb un recorregut molt similar al de l’edició anterior.

Seran 130 quilòmetres exigents amb un 60% de camins de pista i un 40% de corriols i el desnivell positiu acumulat serà de 2.600 metres. La prova repartirà els Campionats de Catalunya de les categories elit, sub 23 i màster i la sortida es prendrà a les 8 del matí. Els guanyadors a Castelldans agafaran el relleu de Guillem Múñoz i Ramona Gabriel, que són els actuals campions de Catalunya de l’especialitat en categoria elit després d’imposar-se l’any passat a La Marca de l’Ultramarató.

L’organització també ha preparat per al mateix dia un recorregut marató popular de 80 quilòmetres i un circuit rally de 60 quilòmetres. En acabar la cursa es faran les cerimònies de podi per coronar els nous campions de Catalunya de les diferents categories.