Castellcir donarà el tret de sortida a la 2a edició de la Lliga Catalana de Pumptrack 2022 el proper diumenge 02 d'octubre

21/09/2022
DH

Castellcir donarà el tret de sortida a la 2a edició de la Lliga Catalana de Pumptrack 2022 el proper diumenge 02 d'octubre

La segona edició de la Lliga Catalana de Pumptrack i la Mini Pumptrack Kids ja és una realitat. 
 
El proper diumenge 2 d'octubre, Castellcir serà l'epicentre donatn el tret de sortida a la primera prova de la temporada de Pumptrack, una temporada que estarà composta per 5 proves de Lliga Catalana més un Campionat de Catalunya, totes distribuides arreu de tot el territori català. 
 
 
Els participants hauran de donar una volta cronometrada al circuit amb les seves respectives bicicletes en el menor temps possible, intentant aprofitar totes les inèrcies del recorregut i els diferents salts per impulsar-se i així obtenir una major velocitat.
 
Hi haurà una màniga d'entrenaments oficials i dues mànigues a la final, a on el millor temps serà el que puntuarà per la classificació final.
 
Totes i tots els ciclistes que estiguin interessats hi podran participar, ja sigui a nivell federatiu en categories absolutes com és la Lliga Catalana de Pumptrack o en categories inferiors com la Mini-Pumtrack Kids, o en el cas de què no es disposi de llicència federativa, en el Open Pumptrack 2022 tramitant una llicència federativa de dia.
 
Les inscripcions ja estan obertes i es poden tramitar a través de la web de la Federació Catalana de Ciclisme:
 
PUMPTRACK CASTELLCIR | Federació Catalana de Ciclisme
 
 
Us esperem en el divertit Pumptrack de Castellcir per gaudir d'aquest gran show amb els millors ciclistes d'altres disciplines el proper diumenge 02 d'octubre de 2022.