130 corredors en 47 equips participen en la prova de resistència de Sant Gregori

12 Team Castell Platja d?Aro                          39 voltes

Hem de destacar la participació de diferents equips amb corredors locals, i és que a Sant Gregori també tenim bons corredors de BTT.
Per acabar, des de el Club Ciclista Sant Gregori ? El Llémena hem d'agrair a totes les persones de l'organització que es van bolcar per tirar endavant aquesta prova, als nostres controls repartits al llarg del circuit que van vetllar per la seguretat i el joc net, a tots els comissaris que van controlar les voltes dels diferents equips i confeccionar les classificacions al llarg de les 6 hores, a tot el personal del bar pel bon ambient i els bons entrepans que ens van preparar. I totes les persones que d'una manera o una altre ens han ajudat, aportant el seu gra de sorra perquè tot funciones. També a els nostres patrocinadors i col·laboradors. A totes les entitats públiques, especialment l'Ajuntament de Sant Gregori, la Diputació de Girona. i la Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme.  A els equips que van participar en aquesta primera edició i a tots els valents corredors i valentes corredores que van prendre la sortida d'aquestes 6 Hores de Resistència BTT a Sant Gregori i ens van donar una autèntica lliçó de constància, esforç, patiment, superació i ganes de no rendir-se fins al final. Enhorabona i fins la propera edició!