Umbert Almenara valora la seva participació al Mundial de BTT

20/09/2007
BTT

Umbert Almenara valora la seva participació al Mundial de BTT

Almenara, que pels bons resultats aconseguits durant tota la temporada ?campió d?Espanya de BTT júnior i de l?Open d?Espanya de BTT júnior- podia haver obtingut un millor lloc al Campionat del Món del que finalment va tenir, 41è (d?un total de 98 participants), assegura que ?ha estat una pena no poder aconseguir un millor resultat perquè m'havia estat preparant molt fort per a aquesta cita?. Precisament per cansament o sobreentrenament Almenara no va poder rendir al màxim. ?Espero poder repetir l'any vinent i millorar els errors que he comès aquest any?, ha dit.

La prova del Campionat del Món va consistir en 4 voltes a un circuit que tenia 32 quilòmetres en total. Els dolors de gluti primer i els dolors lumbars després li van dificultar la cursa, provocant que gairebé no tingués forces a les cames. El corredor del Freebike-St.Jordi, que en algun moment va pensar abandonar, va decidir finalitzar la cursa ?perquè d'aquesta manera agafava experiència de cara a l'any vinent?.

Umbert Almenara ha volgut agrair a Freebike i a tots els patrocinadors i membres de l'equip tot el que han fet per ell, ja que segons diu, ?sense ells m'hauria estat més difícil rendir al màxim durant la temporada?.

 

Nota de Freebike