El Road Book va tenir 298 corredors

19/11/2007

En aquesta darrera edició, concretament  un total de 298 corredors varen prendre part en la prova. Aquesta ja consolidada prova d?orientació en bicicleta de muntanya, organitzada per la subsecció de BTT del GEiEG, va aplegar un total de 116 equips, repartits en 67 equips participants en la volta curta (de 30 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu acumulat) i 49 en la volta llarga (de 50 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu acumulat).

A la volta llarga, l?equip format per Josep Permanyé com a únic participant, amb un temps total de 2:57:25, es va proclamar campió absolut en categoria d?equip mixte. En l?apartat de socis del GEiEG, l?equip format per Josep Mª Serra i Aurelia Serra, en foren els guanyadors en creuar la línia d?arribada amb un temps total de 3:44:15. Les fèmines no s?animaren a participar individualment en aquesta edició i per tant, no hi va haver cap equip d?aquesta categoria en aquest circuit.

Pel que fa a la volta curta, cal destacar el paper de l?equip format per Quim Julià i Andreu Cufí, que va ser el primer equip infantil en creuar la línia d?arribada, amb un temps total de 2:32:50. L?equip vencedor en la categoria de fèmines va resultar el format per Teresa Servià i Marta Margelí amb un temps total de 3:09:40. Els vencedors absoluts de la prova resultaren ser els de l?equip mixte format per Carles Domingo i Joaquim Roca amb un temps de 2:03:34 i en la categoria de Socis del GEiEG va ser el format per Marc Roca, Jordi Juanhuix i Albert Roca amb un temps total emprat per acabar el circuit de 2:04:22.

En aquesta darrera edició, es va optar per un circuit de la volta curta molt fàcil, apte per a tots els públics, que com el nom indica la cursa es ?popular? i per tant el desnivell positiu acumulat era força inferior al de les anteriors edicions i el de la volta llarga no era gaire desmesurat en relació al quilometratge final a recórrer. Aquesta edició a més dels ja clàssics trams de pista ampla i de qualitat en el terreny, va comptar amb un bon nombre de quilòmetres de corriols tècnics i molt divertits que varen fer fruir als participants mes ràpids, així com als que es prenien la cursa com a una manera de passar el diumenge al matí, entre companys i amics de diferents edats i sexes aprofitant la magnifica organització de l?esdeveniment esportiu, per gaudir d?un paratge molt atractiu com son les Gavarres, per anar amb la bicicleta de muntanya i de passada, molt probablement, descobrir nous racons i noves emocions en un entorn natural tant privilegiat.

Els organitzadors i l?entitat, volen agrair a totes les persones i entitats col·laboradores que, amb el seu esforç personal totalment desinteressat i les seves aportacions econòmiques, any rere any, es pot seguir organitzant aquesta prova popular i oferir als participants un bon nivell de qualitat en la organització i en el bon desenvolupament de la prova.

Nota de la Delegació de Girona de la F.C.C.