600 participants en l'Open BTT Tour d'El Vendrell

05/03/2018
Pedalades

600 participants en l'Open BTT Tour d'El Vendrell

Aquest diumenge 4 de març es va inaugurar la primera prova del calendari del circuit del Open BTT Tour. Com en totes les edicions, El Vendrell va ser l’encarregat de començar aquest circuit que ja arriba a la seva tretzena edició.

600 bikers van ser els participants, dividits en tres circuits de 22,42 i 61 quilòmetren que recorrien els termes d'El Vendrell, Roda de Barà, Bonastre i Albinyana, portant a descobrir tots els indrets més espectaculars de la comarca.

Cal destacar que, com a les altres edicions, es van tancar les inscripcions quedant molts participants amb les ganes de poder participar. Els participants en van destacar la duresa dels circuits mitjà i llarg, on el territori característic de molta pedra va fer patir a molts dels participants.

El circuit curt va resultar un encert pensant en tots aquells que comencen les seves primeres pedalades, ja que va fer divertir als bikers amb una quantitat molt gran de corriols adaptats al seu nivell. La propera prova del calendari es farà a Castelldefels el pròxim dia 15 d'abril.