​El 4t Trofeu Speed Republik de Lleida es disputarà aquest diumenge

22/03/2021
Carretera

​El 4t Trofeu Speed Republik de Lleida es disputarà aquest diumenge

El diumenge dia 28 es disputarà la 4a edició del Trofeu Speed Republik de Lleida, la cita que obre el calendari de la Copa Catalunya infantil de carretera, que enguany tindrà 12 proves puntuables, essent aquesta de ponent la única de la província de Lleida.

Per aquesta quarta edició, la organització repeteix l'emplaçament de l'anterior edició disputada a l'octubre, a la zona d'expansió de Copa d'Or, entre els barris de Cappont i la Bordeta de la capital lleidatana, a tocar del Decathlon.
Aprofitant aquest espai urbanitzat però poc habitat a tocar de l'antiga NII s'ha dissenyat un circuit eminentment pla de 1'2 kms per volta al qual els prebenjamins faran 1 tomb, els benjamins 2, els principiants 4, els alevins 8 i finalment els infantils 15. La primera sortida està programada a les 10.30h i la prova es disputarà seguint els protocols Covid19 de la Federació Catalana de Ciclisme.

En aquest sentit us recordem que els tècnics s'han de registrar prèviament a través del formulari web i que serà necessari que tots els ciclistes passin el pertinent control de temperatura previ a la cursa.

Les inscripcions seran obertes fins dimecres a la mitjanit en aquest enllaç.