David Ramon guanya a Juneda i Àlex Ulloa s'emporta la Copa Critèrium 2021

31/08/2021

David Ramon (Team MP Group) va proclamar-se vencedor de la 57a edició del Trofeu Vila de Juneda, la última cita de la Copa Critèrium 2021 que va endur-se Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy).

El tradicional circuit urbà de la localitat garriguenca va ser el protagonista d'una bonica tarda de ciclisme, amb la organització del Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda i dins dels actes de la Festa Major de la localitat, va reunir com és habitual un bon nombre de públic per gaudir de la cursa i animar als 41 ciclistes que van prendre-hi part, en una tarda en la que es van repartir més de 700€ en primes. Els llambordins del carrer la Font foren de nou els protagonistes de la cursa, programada a 40 voltes (58kms) en un circuit urbà de 1,45kms. De sortida hi va haver alguns intents d'escapada, però no va ser fins a la volta 10 que arrel de l'sprint d'una prima van destacar-se del pilot David Ramon (Team MP Group), Daniel Reyes (Controlpack Badia) i l'holandés Frenkie Van der Vorst (Smartdry). Aquests tres ciclistes de seguida es van entendre per fer camí, mentre que el pilot controlat pels ciclistes del Team MP Group no s'acabava de posar d'acord per la persecució, i tot i alguns atacs com el de Joan Antoni Gassó (Energi Nufri) que va rodar destacat algunes voltes, el líder de la competició Àlex Ulloa, o David Gómez (Antiga Casa Bellsolà Girona), no van estar mai en posició de discutir la victòria al trio capdavanter. Fou ja en la última volta que en el tram de llambordins de pujada David Ramon atacava per presentar-se amb uns metres d'avantatge en solitari a la línia de meta, per davant de Van der Vorst (2n) i Reyes (3r). Francisco Muñoz acabava 4t i primer S23 amb uns metres sobre el pilot, al que donava temps el seu company d'equip Pol Hervàs (5è).

• S23: Francisco Muñoz (Team MP Group)
  • Elit: Davuid Ramón (Team MP Group)
  • M30: Josep Morera (Montbike Cycling)
  • Equips: Team MP Group
  • 1r lleidatà: Pau Domènech (Oleka)

Classificacions 57º Trofeu Vila de Juneda

Amb aquests resultats, Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy) confirmava la seva victòria en la Copa Critèrium 2021 i es mostrava eufòric i satisfet al podi junedenc, després de dominar aquest calendari des de les primeres curses. En la general Ulloa sumava 185 punts, pels 143 de Pol Hervàs (2n) i els 138 de Francisco Muñoz (3r i millor S23). En l'entrega de trofeus i premis hi van estar presents el president de la Federació Catalana de Ciclisme Joaquim Vilaplana, l'alcalde de Juneda Antoni Villas, el regidor d'esports José Luis Garrido, el president de la Colla Ciclista la Pedalada de Juneda Joan Sedó, el Delegat de la FCC a Lleida Norbert Herrera, i el membre de la Junta de la FCC Pep Roca.