El Club Ciclista Infantil Olot presenta el seu projecte 2022, amb la novetat de l'equip júnior

08/02/2022
Carretera

El Club Ciclista Infantil Olot presenta el seu projecte 2022, amb la novetat de l'equip júnior

Aquest darrer diumenge 6 de febrer es va realitzar la presentació oficial de la temporada 2022 de l'Escola de Ciclisme Noel-Tadesan del Club Ciclista Infantil Olot. La Sala El Torín d'Olot va ser l'escenari de presentació d'un dels grans projectes del ciclisme base català actual, que consolida la seva aposta i enguany presenta el seu nou equip júnior.

La presentació va comptar amb una setantena de ciclistes, 14 dels quals formen part de la plantilla cadet i 9 de la plantilla júnior, dirigits per Chicho Martínez i Dolores Lluch. L'equip cadet continua la trajectòria d'aquest Team Torrent, que manté l'estructura cadet de l'equip Purito-Tadesan-Nuria, al qual aquest 2022 s'hi suma amb part del grup que tantes alegries els ha donat en categoria cadet l'equip júnior, patrocinat per Europa-Tadesan-Can Cuyas.

Acompanyant al director del projecte Carles Torrent hi va ser present el també ex ciclista professional Joaquim "Purito" Rodríguez, tota una icona del ciclisme català que dona el seu suport al projecte a través de la seva marxa La Purito Andorra, així com autoritats com l'alcalde d'Olot Josep Berga, que es va comprometre a apostar per una instal·lació ciclista a l'altura del projecte de l'exitosa escola de ciclisme olotina.