Vinallop viurà la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil abans de l’estiu

20/06/2023
Carretera

Vinallop viurà la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil abans de l’estiu

Arriba l’estiu i les categories de promoció viuran una aturada per les vacances, però abans d’acabar aquest primer tram de temporada, aquest diumenge 25 de juny es disputarà a Vinallop (Tortosa) la 12a edició de la prova puntuable per a la Copa Catalunya Infantil, una jornada organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre.

Serà la novena prova de la temporada en el calendari de carretera per a les categories de formació, que la setmana passada van viure la disputa de la històrica cursa de festa major de Sant Joan Despí. La jornada començarà a les 10.30 hores i acollirà les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. Tota la jornada es desenvoluparà al Circuit ciclista de Vinallop, un circuit d’un quilòmetre majoritàriament pla on els corredors hi donaran entre 1 i 16 voltes en funció de la categoria.

Les inscripcions per a la cursa es tancaran el dimarts 20 de juny a la mitjanit. Després d’aquesta prova, el calendari de Copa Catalunya Infantil s’aturarà durant els mesos de juliol i agost i tornarà el 2 de setembre a Mont-roig del Camp. Abans de tancar l’any també es disputarà la 1a Cursa Ciclista l’Aldea el 24 de setembre i el GP Ajuntament de Sant Boi el 8 d’octubre.