La Copa Catalunya Infantil de carretera marxa de vacances d’estiu

26/06/2023
Carretera

La Copa Catalunya Infantil de carretera marxa de vacances d’estiu

Aquest diumenge 25 de juny es va disputar la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil de carretera abans de les vacances d’estiu. Va ser a la 12a edició de la Copa Catalunya a Vinallop (Tortosa), una jornada organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre i que va reunir gairebé un centenar de corredors a la capital del Baix Ebre.

La jornada, igual que en la resta de proves de Copa Catalunya Infantil, incloïa proves de categoria prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil, i va estar marcada per la forta calor que va fer durant tot el matí. En categoria infantil, la prova d’edat més avançada i l’única que compta amb arrossegament de punts, les victòries van ser per a Martí Carreras (Escola Ataraxia) i Anna Carreras (Escola Ataraxia), que van ser els més ràpids a un Circuit ciclista de Vinallop pràcticament pla.

Després d’aquesta prova, el calendari de categories de formació fa una aturada per vacances fins el mes de setembre, quan es reprendrà a Mont-Roig del Camp. La Copa Catalunya Infantil de carretera ha disputat fins ara 9 proves arreu de Catalunya i queden tres jornades per disputar, que seran a Mont-roig, l’Aldea i Sant Boi de Llobregat.

12ª Copa Catalunya Infantil Vinallop 2023:

  • Infantil: Martí Carreras (Escola Ataraxia) i Anna Carreras (Escola Ataraxia)
  • Aleví: Marc Batlle (Ciclos Oleka Club Ciclista) i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi)
  • Principiant: Biel Cid (Penya Ciclista Baix Ebre) i Paula Rebollo (Escola Ataraxia)
  • Benjamí i prebenjamí: Reconeixement a tots els participants
  • Classificacions completes