La Cursa de Festa Major de Santa Coloma de Gramenet reuneix prop de 150 màsters

04/09/2023
Carretera

La Cursa de Festa Major de Santa Coloma de Gramenet reuneix prop de 150 màsters

Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) està de festa major i aquest diumenge 3 de setembre ha viscut un dels actes més tradicionals: la Cursa Ciclista de Festa Major, una carrera puntuable per a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster que enguany celebrava la seva 85a edició i ha reunit 145 participants.

L’Avinguda del Puig Castellar ha estat el punt d’inici d’una prova que ha dissenyat un circuit de 2 quilòmetres on s’hi han donat un total de 20 voltes. La primera carrera, per a les categories màster 50, 60 i fèmines, ha acabat amb victòria de Tony Gallardo (Biketrainig Club Ciclista), que ha pogut obrir un marge de dos segons sobre els seus rivals. En categoria màster 60, el més ràpid ha estat José Pérez (Cycling No Limit Cardedeu).

Just a continuació ha estat el torn per a les categories màster 30 i 40, que també han tingut un desenllaç ajustat i el màster 40 Albert Bruno (Sant Just Agrupació Ciclista) s’ha imposat per davant de Carlos Rodríguez (RCB Motor Begues), tots dos amb un petit marge de 8 segons sobre el gran grup. En la categoria més jove, la màster 30, la victòria ha estat per a Sergio Astiz (Arbera Club Ciclista).

El calendari màster es prepara ara per dos caps de setmana molt intensos. El cap de setmana del 9 a l’11 de setembre, aprofitant el pont de la Diada, es celebraran el XIII Trofeu Carlos Ferran a Reus, el 35è Trofeu Santa Tecla a Tarragona i la 33a Cursa Bellvitge a l’Hospitalet de Llobregat, mentre que el 16 i 17 de setembre serà el torn de la Volta Ciclista Província de Tarragona, una prova de dues etapes.

Foto: @esportsgramenet