Bellvitge vol viure el Memorial Santiago Toran Martínez més multitudinari

06/09/2023

En plena celebració de Festa Major, Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat) acollirà el dilluns 11 de setembre la 33a edició de la Cursa Bellvitge – Memorial Santiago Toran Martínez, penúltima prova puntuable per a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster.

La carrera organitzada per l’Associació Ciclista Bellvitge presenta un recorregut urbà en forma de circuit. El recorregut de 4 quilòmetres va des de la intersecció de l’avinguda Amèrica i l’avinguda Europa fins a l’altura del carrer Miguel Hernández, seguint l’avinguda Amèrica i el carrer dels Motors per la zona del polígon Pedrosa.

La prova tindrà dues sortides, la primera per a les categories màster 30 i màster 40, que serà a les 9 del matí, i la segona per a les categories màster 50, 60 i fèmines, a partir de les 10.30 h. Entre les diferents categories, la Cursa de Bellvitge ja supera els 144 inscrits que es van registrar l’any passat i que va significar el rècord històric de la prova. Així doncs, aquest any s’espera viure la Cursa de Bellvitge més multitudinària que s’ha fet fins ara. Les inscripcions continuaran obertes fins el divendres 8 de setembre a la mitjanit.

Bellvitge acollirà d’aquesta manera la penúltima prova de la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster, que aquest any haurà tingut una quinzena de cites i es tancarà el proper 24 de setembre amb la I Xalada Road KPT de Santa Margarida i els Monjos.

Imatge: L'H digital