Manlleu agafa el relleu després del Campionat de Catalunya

12/12/2023
Ciclocròs

Manlleu agafa el relleu després del Campionat de Catalunya

Una setmana després de la disputa del Campionat de Catalunya a Vilablareix (Gironès), la temporada catalana de ciclocròs continuarà el diumenge 17 de desembre a Manlleu (Osona), en la penúltima prova del calendari i una de les cites amb més història a casa nostra: el Trofeu Joan Soler – Ciutat de Manlleu.

La prova organitzada pel Club Ciclista Manlleuenc és un dels clàssics del calendari de ciclocròs a Catalunya i en els últims anys ha tingut vencedors com el belga Vicent Baestaens, el valencià Felipe Orts o el català David Domínguez, que es va imposar a l’última edició juntament amb Veerle Cleiren. Aquest any, la prova manlleuenca arriba a les acaballes de la temporada i serà la penúltima cita de la Copa Catalana de Ciclocròs by Proride.

Marc Romero (Bike Garraf Club Esportiu) segueix al capdavant d’una classificació masculina on el segon classificat ja és Jofre Cullell (GD Rio Sport 2016), que després del doblet a Fornells de la Selva i Vilablareix ha guanyat les quatre proves on ha competit. En la classificació femenina, la debutant en categoria sub 23 Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa) ja ha sentenciat la victòria a la Copa Catalana a falta de les dues darreres proves.

Manlleu, doncs, tornarà a viure una jornada plena de ciclisme, també amb les categories de promoció, i servirà per encarar la recta final de la Copa Catalana. Després del Trofeu Joan Soler el calendari català ja no es mourà d’Osona i es tancarà el dissabte 23 de desembre al 10è Ciclocròs Ciutat de Vic. Per a la prova de Manlleu, les inscripcions es tancaran el dijous 14 de desembre a la mitjanit.