La Copa Catalunya Infantil BTT fa parada a Altafulla amb 180 participants

18/02/2024
BTT

La Copa Catalunya Infantil BTT fa parada a Altafulla amb 180 participants

Prop de 180 nens i nenes han participat aquest diumenge 18 de febrer a la segona prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, que tenia lloc a Altafulla (Tarragonès) sota l’organització del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra. La cita reunia les categories de promoció des de prebenjamins, que tenien un circuit de 750 metres, fins a infantils, que havien d’afrontar 2,45 quilòmetres amb 65 metres de desnivell.

Totes les proves s’han disputat a l’entorn de l’ermita d’Altafulla amb recorreguts atractius per als més petits i plens de corriols i alguna pujada exigent en les categories més grans. La categoria infantil ha vist com Axel Serrano (Escola de Ciclisme Mont-roig) i Emma Andreu (Bike Kids) repetien victòria, mentre que en alevins els vencedors han estat Norfeu Cos (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Bragulat (BTT Fornells Bikeaventura) i entre els principiants la victòria era per a Aran Molano (Jufré Vic-ETB) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura).

La prova tarragonina ha estat la segona del calendari de Copa Catalunya Infantil BTT, que es va obrir la setmana anterior a Vilajuïga. En total, el calendari escolar de bici de muntanya comptarà amb nou proves i la propera parada serà el dissabte 2 de març a El Vendrell (Baix Penedès).

Copa Catalunya Infantil BTT Altafulla:

  • Infantils: Axel Serrano (Escola de Ciclisme Mont-roig) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Alevins: Norfeu Cos (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Bragulat (BTT Fornells Bikeaventura)
  • Principiants: Aran Molano (Jufré Vic-ETB) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixements per a tots els participants
  • Classificacions completes

Foto: Ajuntament d'Altafulla