Sant Pere de Torelló s’estrena a la Copa Catalana de Pumptrack

09/04/2024
PumpTrack

Sant Pere de Torelló s’estrena a la Copa Catalana de Pumptrack

El pumptrack català afronta aquest 2024 una Copa Catalana de Pumptrack de 10 cites i la tercera serà aquest diumenge 14 d’abril a Sant Pere de Torelló (Osona), sota l’organització de l’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot (ATIAT). La prova arriba després de l’estrena del calendari a Castellolí i de passar per Igualada en el marc del 20è aniversari de la Volcat Igualada.

Amb aquesta prova, Sant Pere de Torelló inaugurarà un circuit de pumptrack acabat de crear i en el qual s’hi rodarà per primera vegada en format competitiu. És una mostra més del creixement que està tenint aquesta disciplina a casa nostra, que es va estrenar el 2021 amb una prova pionera que era la primera federada a l’Estat i aquest any ja viu una Copa Catalana amb una desena de cites.

La de Sant Pere de Torelló serà l’única de l’any a la comarca d’Osona i, com és habitual, reunirà totes les categories des de prebenjamins a màsters i tindrà també una categoria open per a tots aquells infants que no tenen llicència federativa. Per a totes les categories, les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 9 d’abril a la mitjanit.

Foto: Jordi Casablanca