Mataró reprendrà la Copa Catalana de BMX

29/04/2024
BMX

Mataró reprendrà la Copa Catalana de BMX

La Copa Catalana de BMX va arrencar el mes de gener a Sant Andreu de la Barca i després de dues cites els dos primers mesos de l’any ha tingut una pausa de poc més de dos mesos que posarà fi el dissabte 4 de maig a Mataró, quan es disputarà la tercera cita del calendari català, organitzada pel Club Ciclista BMX Mataró.

Serà la primera de les dues cites mataronines que es viuran aquest any a la Copa Catalana -la segona serà avançat el mes de novembre-, fet que reafirma la localitat com una de les grans seus del BMX català i el circuit municipal de Mataró, que també acull anualment l’històric Trofeu Generalitat, com un dels circuits de referència al país.

Les instal·lacions obriran portes a les 16h i les classificatòries i finals arrencaran a les 18h, amb final previst dues hores més tard. La prova reunirà totes les categories del BMX català des de prebenjamins fins a màsters i les inscripcions es tancaran el dimarts 30 d’abril a la mitjanit. En l’edició de 2023, la prova va reunir més d’un centenar de participants i es va tancar amb victòries absolutes de Joan Miquel Comadran i Marta Calvis.