Es celebra el Gran Premi Can Gibert del Plà per ciclosport i veterans

11/09/2006
Carretera

Es celebra el Gran Premi Can Gibert del Plà per ciclosport i veterans

A les 9 hores s' ha iniciat la cursa de veterans, de 50 qms., amb atacs continuats tot i que no ha estat fins les últimes 10 voltes quan s'ha produït l'escapada d'on sortiria el guanyador. En un primer atac s' han escapolit els corredors Fontané, Estañol, Badia, Salamer i Ripoll, agafant una renta d' uns 20" i quan faltaven tres voltes si han afegit en Jordi Codony i en Jasse, a partir d' aquí no hi ha hagut entesa i en la recta de meta han estat agafats pel cap del pilot però encara han pogut disputar l´ arribada entre ells.

 

El podi de V-50 ha estat: 1º Salvador Gálvez, 2ºAntonio Terrones, 3º José Luis Roman, i en V-60 1º José Cebrián, 2º Ramón Verdaguer, 3º Sebastián Haro.

 

El primer corredor local ha estat en Santiago Sánchez i el equip guanyador ha estat 3l CECOC-GENESIS.

 

A la cursa de Cilosport i Masters, la sortida s' ha donat a les 11 hores en punt i el desenvolupament ha estat pràcticament el mateix, a falta de dotze voltes han saltat del grup Carlos Lara i Madrigal. Tots dos, molt compenetrats, han aconseguit mantenir una renta de 20" fins al final, on Carlos Lara fou més ràpid. El guanyador a ciclosport ha estat en Jordi Sagartal del Renault Badia, l'equip guanyador fou el Bicicletes Esteve.

 

Informació facilitada per Jaume Coca

Font fotografia: Arnau Sorribes