El Campionat de Sabadell, aquest diumenge a XS Esports

30/03/2007
Carretera

El Campionat de Sabadell, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

77è CAMPIONAT DE SABADELL (Gran Classica Elit-Sub 23)

 

Tres setmanes després d´ arrencar a L´ Hospitalet, la Copa Generalitat- Grans Clàssiques va visitar Sabadell en el seu cap de setmana gran de ciclisme. La localitat vallesana va acollir en dissabte i diumenge les seves dues curses inscrites en el circuit de màxim nivell de Catalunya amb victòries internacionals. Si el dissabte el búlgar Konstanino Radoslav era el triomfador del Trofeu Joan Escolà, el diumenge el rus Leonid Krasnov aconseguia el triomf al Campionat de Sabadell.

De Trofeu Joan Escolà destacar els 73 corredors que van prendre la sortida i la victòria de Konstanino Radoslav, qui feia setmana que havia estat segon al Trofeu Guillamet i una mica abans guanyador del Tour Internacional del Camerún. Ibon Zugasti signava la segona posició.

Parlar del Campionat de Sabadell és fer-ho d´ una de les grans curses de la història del ciclisme a Catalunya. La cursa organitzada per la Unió Ciclista Sabadell s´ ubica entre les més antigues del calendari català amb més de 80 anys d´ història i noms com el de Miquel Poblet i Mariano Cañardo en el seu palmarès quan aquest va arribar a ser professional.