Gran cap de setmana del Ditec- Costa Daurada amb Eric de Miguel a Les Corts i Luis Maldonado al Maestrazgo

16/04/2007

Eric de Miguel i Luis Maldonado ha signat un gran cap de setmana competitiu pel Ditec- Costa Daurada amb la consecució de la victòria a la Cursa de Les Corts i un podi a la Volta al Maestrazgo. La tercera prova vàlida per la Copa de Criteriums ha estat feu exclusiu dels corredors del Ditec- Costa Daurada amb tres corredors en les tres primeres places. Va guanyar Eric de Miguel amb 22 punts pels 19 i 16 dels seus companys, tots dos sots 23, Irwing Fernández i Jordi Vila. El també sots 23 Daniel González fou quart.

En la Ronda al Maestrazgo, disputada el 14 i 15 d´ aquest mes amb sortida i arribada a Benicarló, Luis Maldonado va ser tercer a la general final després de situar-se al tall bo la primera jornada. El líder de la Copa Generalitat, Ibon Zugasti (Saunier Duval), va guanyar el Gran Premi de la Muntanya.

Fotografia: Luis Maldonado i Ibon Zugasti, al podi de la Ronda al Maestrazo

Font: Manuel Lage