Valoracions de Jaume Coca, després de la Volta a Albacete cadet

13/07/2007
Carretera

Valoracions de Jaume Coca, després de la Volta a Albacete cadet

La sel.lecció estava formada pels corredors Francesc Zurita i Adrià Pujol de Girona i de Dani Perez, Victor Sanchez, David Ales i Antonio Pedrero de Barcelona en quan als nois. El combinat de les noies estava format per la Bianca Martin de Girona, l' Aiana Salarich, Aranxa Garcia i Alba Diez de Barcelona més Cristina Aznar i Zulema Beltran de Tarragona.

Cal destacar la gran actuació en general de l'equip masculí  ja que va aconseguir la quarta posició per equips d'un total de 24 i en particular s'ha de destacar l'actuació d'en Francesc Zurita i la Bianca Martin, el primer marcant diferències a la segona etapa, considerada "reina", después de provocar el tall bo amb a més de 20 quilòmetres. Zurita fou 10 de la general i primer cadet de primer any. Bianca va guanyar la general de les noies on també participaven corredores júniors tot i ser cadet de 1er any.

Segons Jaume Coca ?penso que el fet s'ha de destacar ja que la prova hi participaven 180 corredors de diferents llocs d'Espanya. La majoria d´ ells es trobaran properament als Campionats d´ Espanya que es celebren la darrera setmana de juliol a Castelló. Es a dir hem tingut un bon rendiment a una prova on el nivell era molt alt i es va còrrer molt tal com ho indica la mitja de la general 39,360 km/h. Val a dir com a observació que els tres corredors gironins de la selecció provenen del món del BTT i ara practiquen la carretera. Insistir en que és la pedrera d'on s'han de nodrir la ruta i la pista mentre Girona no tingui uns circuits específics per a ciclistes, cosa complicada vist el poc interés que mostren les diferents administracions?.