El Gran Premi Massi de Calaf i la cursa de Sant Boi per cadets i juvenils, aquest diumenge a XS Esports

04/10/2007
BTT

El Gran Premi Massi de Calaf i la cursa de Sant Boi per cadets i juvenils, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

GRAN PREMI MASSI COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT A CALAF

El diumenge 30 de setembre es va celebrar a Calaf la última cursa del Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional de BTT. El traçat, de 10km fins completar els 40 de la prova,  molt similar al de l?edició de l?any passat, ha estat totalment diferent a qualsevol de les proves anteriors, cosa que ha fet augmentar l?espectacularitat de la prova. Marc Trayter (Spiuk-Tau Cerámica) i Anna Villar (Massi) són els nous campions de la sisena edició del GP Massi Copa Catalana Internacional de BTT. Els guanyadors del campionat català 2007 han conquerit el títol en l?última prova de la temporada, disputada a Calaf.

PREMI PATRONAT D'ESPORTS I TROFEU MARISQUERIA SANTOS

Categoria cadet i júnior ? Sant Boi de Llobregat

 

Sant Boi, localitat molt vinculada al ciclisme, va viure el passat diumenge 23 de setembre una magnífica matinal amb les categories més joves del nostre esport. A la localitat santboiana, el treball del seu club ciclista és clau pel futur d´ aquest esport a Catalunya. Amb els patrocinis històrics de firmes com Cafés 3JP o els de Gallastegui i Linde d´ enguany, aquesta entitat s´ ha mantingut sempre fidel a l´ esport dels seus amors, mantenint equips de cadets i juvenils i traient corredors que han signat planes de glòria pel ciclisme català en temps gens fàcils per la pedrera del ciclisme

En aquest entorn es varen disputar els trofeus Patronat d´ Esports per juvenils i Marisqueria Santos per cadets, on també van competir les noies, en el circuit en la zona de Camps Blancs.